tirsdag 27. mars 2012

Livstegn

Det har vært litt pausestemning på bloggen i det siste. Det skyldes ting på privaten, kan forklare nærmere etterhvert. Det går i alle fall greit med meg, man kommer seg gjennom det meste. For når en dør lukkes, åpnes en annen :) Har ikke tenkt å si så mye mer enn det enda. Tusen takk for alle fine ord i kommentarfeltet på de siste innleggene. Det betyr masse.

Her om dagen fikk jeg en bok jeg bestillte på nettet, hjem i postkassen. Har sittet og bladd i den i flere dager. Her er det mye inspirasjon å hente. Jeg snakker selvsagt om boken til Fotballfrue Caroline. Jeg liker måten hun er positiv og energisk på, og i tillegg lager hun de lekreste oppskrifter. Boken har naturlig nok fokus på lavkarbo, en bølge jeg selv ikke har noen planer om å hive meg på, men det finnes bøttevis med inspirasjon der selv for oss som liker litt karbo i maten. Boken er en livsstilsbok og har elementer av treningsinspirasjon for eksempel. En herlig bok jeg skal bruke masse.

3 kommentarer:

 1. Så bra at det går greit med deg, håper ikke du har det alt for ille uansett hva det måtte være! Av motgang blir man sterk, heter det så fint.

  Rart så forskjellige man er, jeg har overhode ikke noe sans for fotballfruen. Hun virker som det mest egoe mennesket jeg har vært borti på lenge. Så selvfokusert, og poserer på det meste av bilder på akkurat samme måte.... Nei får frysninger av henne, så det er godt man er forskjellig :) Men kos deg med boken!

  Lavkarbo funker iallefall, har forsøkt det og hadde veldig gode resultater. Bare synd at uansett hvilke dietter eller sånt jeg velger, så blir jeg så matlei til slutt at jeg nesten slutter å spise, og ender da opp med å spise tull og vas bare for å få i meg mat. Huff huff, å leve sunt er ikke bare enkelt.

  Håper du får en flott påske!

  SvarSlett
 2. Det e godt at det går greit me dæ! E stadig inne å læs hos dæ og bloggen din e blant favorittan mine!! Æ klar ikke heilt på bestæm mæ førr om æ lika eller ikke lika ho dær fotballfrua, men immellom tia så må æ jo inn å se ka slags nye på ting ho finn på. Sjøl om det mange ganga bi kanskje væll i overkant førr en sindig nordlænning:p
  Ha ei fortsatt go uke!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar, nå blir jeg veldig glad :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Besøk


Besøkende totalt:
Besøkende i dag:
Besøkende online nå:

Analytics

Blogglisten

Blogglisten

Bloggurat

Bloggurat