fredag 30. mars 2012

Tidlig ut

Ja jeg er kanskje tidlig ute med påskepyntingen, men hvorfor ikke? Påsken er uansett altfor kort, så det er bare å gjøre seg klar. Etter jobb i dag har jeg vært superflink husmor og vasket og ryddet hele huset. Det trengtes for å si det sånn, det var rett og slett bombet her. Men nå lukter det rent og påskepynten har kommet fram fra esken sin. Årets nye anskaffelser på den fronten er disse søte eggene som ligger på bordet her. Jeg bestillte dem fra denne nettsiden og synes de er aldeles nydelige. De hvite vasene er fra Kremmerhuset og er en stooor favoritt her i huset.

Håper fredagen er fin! Her er det gullrekka på tv og litt snop. Etter ettermiddagens strabaser er nå beina trygt plassert på bordet og godteriskålen fylt opp. Needless to say, men jeg koser meg.

2 kommentarer:

 1. Nydelig bilde :)
  Ønsker deg ei riktig god påske!
  Klem
  Camilla

  SvarSlett
 2. Skal vaske og pynte i morgen jeg. Skal det være noen vits må vi pynte en uke i hvertfall... ellers synes jeg at vi like godt kan la være!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar, nå blir jeg veldig glad :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Besøk


Besøkende totalt:
Besøkende i dag:
Besøkende online nå:

Analytics

Blogglisten

Blogglisten

Bloggurat

Bloggurat