onsdag 18. april 2012

Onsdag igjen

Sukkererter! En fantastisk godsak å mumse i seg mens man ser på The Amazing Race. Det er planen min i kveld. Jeg heier selvsagt på laget fra hjembyen min, Morten og Truls fra Bodø!

Ellers går det i ett her, mye å gjøre på jobb, dagene går så det suser. Jeg gleder meg allerede veldig til det blir helg. Forrige helg var jeg på reise i Oslo, og det er jo aldri avslappende å være på reise. Så denne helgen skal jeg bruke til avslapping. Kanskje blir det tid til noe husarbeid og noen turer ut i finværet. Men først skal etpar lange arbeidsdager gjøres unna :)

Ha en finfin kveld!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Takk for at du legger igjen en kommentar, nå blir jeg veldig glad :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Besøk


Besøkende totalt:
Besøkende i dag:
Besøkende online nå:

Analytics

Blogglisten

Blogglisten

Bloggurat

Bloggurat